top of page
  • Writer's pictureHelen

Jõulupildistamine jõulustuudios


Hea meelega tulen meie ühisel sobival ajal teie pere jõulupilte jäädvustama! Jõulupildistamised toimuvad Tallinna imelisemates jõulustuudiotes. Võtke minuga ühendust ja leiame aja ja sobiva fotostuudio ruumi! ❤️

Rõõmsad hetked jõulustuudios

Tunnist ajast jõulustuudios valmib pilte minimaalselt 35 ja selle hinnaks on 240 €. Selle hinna sisse kuulub juba ka stuudiotasu.


Minu poolt on kingituseks igale jõulupildistamisel käinud perele 8 jõulukaarti, mis valmivad teie jõulufotodest. Imetore üllatus teie lähedastele.


Jõuluminisessioone ma sellel aastal planeerinud ei ole, kuid suurima rõõmuga pakun võimalust jagada fotosessiooni tundi teil oma sõprade perega. See käib siis nii, et kui teil on tuttavaid, kes samuti jõulumeenutusi soovivad, siis on võimalik pildistamise aeg ja tasu pooleks jagada. See teeb 120 € nii teie, kui ka teie sõprade perele. Mõlemast perest valmib pilte vähemalt 18! Lisaks saate veel mõned pildid teha ka üheskoos sõpradega.🎄


Minu poolt on täiesti okei, kui soovite jõulupildistamisele kaasata ka laiendatud perekonna või hoopiski lemmikloomad. 

Terve perega jõulustuudios

---

Uurisin natuke ka oma jõuluperedelt, et mis neil jõulupiltidega plaanis on. Jagan teiega ka neid mõtteid:



"Jõulud on nii hubane pereaeg ja sellepärast soovime igal aastal need fotod fotograafil jäädvustada lasta. Ise olen kodus teinud kuuse all, aga pildid jäävad nii kollased, sellepärast soovime stuudiopilte."



"Eelmine aasta need pildid olid ikka vanaemade-vanaisade juures nii hitid. Lisaks on jõulupildistamine alati lõbus."



"Me teeme igal aastal jõulupildid, sest mida muud sa ikka vanavanematele kingid. Lastelaste pildid rõõmustavad neid alati."



"Meil on see väga tore traditsioon. Sellest saab valmistada ka ilusad jõulukingitused. Kalendrid teeme ka alati pereliikmetele."



"Jõuludel on lapsed kõige lihtsam pildistama saada, Neile on kingipakid ja kuusepuu põnevam, kui niisama. Jõulumuusika taustal oli ka väga ilus. Kingitused saab ka teha piltidest."



Soojad tervitused! Ootan teid koos perega neid sooje hetki jäädvustama! ❤️


Perega Tulbi Fotostuudios jõulupilte tegemas

3 views0 comments
bottom of page