top of page
  • Writer's pictureHelen

Tallinn Dolls aitab valida riietuse fotosessiooniks





Mõnikord võib pildistamise jaoks tervele perele õige riietuse leidmine ja kokku sobitamine olla päris keeruline ülesanne. Kui mõne pereliikme kapis isegi miskit täitsa õiget leidub, siis võib kellelgi ikka midagi puudu jääda.


Kui nii, siis selles küsimuses aitab teid suurima hea meelega Tallinn Dollsi naiskond, kes annab nõu ja aitab valida õige riietuse, mis teile kõigile sobib ja ilusti särama paneb. Tallinn Dollsil on küll imeline valik riideid, kuid kui siiski soovite miskit veel omanäolisemat, siis on võimalik lasta valmistada riided vastavalt teie soovidele.


Tallinn Dollsi valikus on riideid nii igapäevasemaks kandmiseks, kui ka väga pidulikuks puhuks. Riideid leidub naisele, meestele, lastele ning olemas on imeilusad kleidid ka beebiootuse ajaks.


Tallinn Dollsi poest on võimalik laenutada sobivad riided vaid fotosessiooni ajaks. Kui aga on soov need riided päriseks endale jätta, siis pakub Tallinn Dolls fotosessiooni tellinud peredele soodustust 20%.


Riietuse valimise alase nõustamise ja laenutamise eest pere fotosessiooni hinnale midagi ei lisandu. Tallinn Dollsi riietes fotosessiooni hinnaks on endiselt 125 €.


Kui teile meeldib mõte pildistada Tallinn Dollsi riietes, siis võtke minuga ühendust ja räägime kõigest lähemalt! :)

110 views0 comments
bottom of page