top of page
  • Writer's pictureHelen

Miks tehakse fotostuudio jõulunurgas jõulupilte?




Linda kingitusega tumedas jõulunurgas
Jõulupildid jõulunurgas

Mu sõbranna hiljuti uuris, miks jõulupildistamised stuudios on nii populaarsed. Ma siis mõtlesin, mis minu arvates need põhjused võiks olla. Panen need mõtted siia blogisse ka kirja:


1) Paljud pered mõtlevad jõulusessioonist, kui võimalusest valmistada neist piltidest jõulukaardid oma lähedastele. Tõeliselt lahe üllatus on leida jõulajal postkastis päris postkaart- ning kui eriline see on, kui see veel on nii isiklik! :)


2) Kuid tegelikult sobivad need pildid aastaringseks kasutamiseks. Vähemalt Stuudio 24-s on jõulunurgad seatud nii, et kõik pildid ei pea tulema nii jõulumeeleolulised ning võimalik on sekka teha ka mõni lihtsam võte. Jõulupilte tehes sobivad need fotod tegelikult kasutamiseks terveks aastaringiks. Nii saab ühel sessioonil tehtud nii jõulukaardimaterjal, kui ka soovikorral perepilt kingituseks vanaemale, kelle sünnipäeva hoopis näiteks märtsis on.




3) See on tõesti tore aeg, kui sa saad ühe hoobiga oma perele toredad perepildid ning samal ajal valmistada neist vahvad kingitused lähedastele. Eriti just vanavanematele- mina küll ei kujuta ette, mida vanavanemad veel rohkem jõuludeks võiks soovida, kui oma lastelastega seotud jõuluüllatusi. Lisaks pildiraamidesse sättimisele saab neist valmistada ka omanäolisi kingitusi- näiteks teetassid, võtmehoidjad, kalendrid, riided. Kui teil on häid mõtteid, mida veel piltidega valmistada võiks, siis jagage neid minuga ka! :)




4) Jõulud on selline aeg, mis lastes siirast rõõmu ja elevust tekitab. Kingipakikeste ja jõulumeeleolu keskel tulevad lihtsalt kuidagi tõeliselt toredad pildid, sest see rõõm ja ootus on nii ehe! :)






5) Ning paljudel peredel jõulud lihtsalt on lemmik aeg aastas. Väiksesed lapsed kasvavad iga aastaga, kingid avatakse ja kasutatakse ära, jõulukaunistused võetakse alla ja piparkoogid süüakse, kuid fotod jäävad seda perioodi alati meenutama. Ning see väärtus ajas ainult kasvab!






Betty ja Linda, kes on siin piltidel, tegid jõulupildid näiteks sellepärast, et soovisid Linda isale tähendusrikka 2021. aasta kalendri üllatuseks valmistada.


Mis teie arvate? Kas on veel põhjuseid, miks jõulupilte tehakse?


Mina teen jõulupilte novembris, et kõik pildid saaksid ikka õigeks ajaks valmis! Kõik 15. novembril pildistatud fotod valmivad 1. detsembiks.


Et vältida üleliigseid kontakte, olen jätnud pildistamistele vähemalt 20-minutilised vahed.


Kui sa nüüd mõtled, et soovid samuti oma perega stuudiosse pildistama tulla, siis kirjuta mulle ja pane aeg kirja.


Jõulupildistamine on tõeliselt tore! ❤





bottom of page